onderhoud_verbouwingen

Verbouwingen & Onderhoud

Meer woongenot

Er zijn grofweg 2 grote aanleidingen waarom mensen gaan of willen verbouwen. Het kan ook zijn dat mensen willen dat een woning meer waard wordt. Dit kan zijn door het uitbreiden van de woning door midden van een uitbouw of het plaatsen van een serre.

Maar ook kunnen de woonwensen zijn aangepast zodat de huidige woning in de huidige staat niet meer voldoet aan de wensen die de huiseigenaren hebben. Een goed voorbeeld is wanneer er een gezinsuitbreiding aankomt maar er eigenlijk niet voldoende ruimte is in de huidige woning. Denk hierbij aan het plaatsen van dakkapel of een deel van een slaapkamer bij de badkamer te betrekken.

Ik kan een groot deel wat hierbij komt kijken voor u uit handen nemen. Want verbouwen en onderhouden van een woning doet u niet zo maar 1, 2, 3.

Veelzijde vakmensen

Bij onderhoud kunt u denken aan het zandstalen of  stoomcleanen en impregneren van gevels eventueel dat de voegen op nieuw worden gevoegd. Dakherstel, timmerwerk, plaatsen van badkamers en keukens, tegelwerk , stucwerk en aanpassen van voorzieningen.
Om te kijken wat we kunnen, ga naar onze portfolio!

Uw wensen vakkundig uitgevoerd